O podjetju

   Kontakt

   Kje smo

Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil Avto Jolly - Odkup, prodaja, najem in financiranje vozil
Podjetji Avto Jolly d.o.o in Avto Jolly, Osmen Duraković s.p. se aktivno ukvarjata s prodajo rabljenih vozil v katero sodijo osebna vozila, tovornjaki, kombiji, motorna kolesa in tudi plovila. Prav tako lahko pri nas prodate svoje vozilo, ali pa prepišete lastništvo, lahko pa naročite tudi uvoz iz tujine po vašem naročilu.

Nahajamo se le 3 kilometre iz gorenjske prestolnice, Kranja, na naslovu Hrastje 52N. Točna lokacija se nahaja na strani Kje smo, kjer vam bo v pomoč tudi interaktiven zemljevid, ki vas bo brez problema pripeljal do nas iz vseh strani.

V naši široki ponudbi vozil lahko kupite ali pa prodajate svoje vozilo in če z odkupno ceno niste zadovoljni, lahko postavite svojo ceno, vendar v tem primeru ne dobite denarja takoj, ampak šele po prodaji.

Nakup naših vozil je mogoč preko gotovinskega plačila, položnic, nudimo pa vam tudi leasing. Pri nakupu vam omogočamo tudi možnost ugodnega avtomobilskega zavarovanja preko trajnika, položnic ali gotovinskega plačila.

Za vse dodatne informacije smo vam pripravili seznam kontaktov, kjer najdete podrobnejše informacije obeh podjetij in na kontakte na katere nas lahko pokličete, pišete e-pošto. ali pa nam sporočilo pošljete po faxu. Veseli bomo vsakega odziva, zato vas povabimo, da se oglasite pri nas ali pa nas pokličete še danes.


Ne spreglejte tudi:

Kontakt
Kje smo
Novice in obvestila
Zaloga vozil
Motorna kolesa
Oprema
Nazaj na prvo stran


    Copyright © 2007-2010 Avto Jolly
Zasnova, oblika in programiranje: Specto.si